Haemme timpureita ja laatoittajia

Ricmac etsii osaavia timpureita ja laatoittajia vakinaiseen työhön. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Itä-Uudellamaalla ja tarjoamme mielenkiintoisen työn monipuolisissa saneeraus- ja uudisrakennuskohteissamme. Meillä on todella ammattitaitoinen, noin kymmenen hengen porukka joka toteuttaa vaativimmatkin remontit asiakkaillemme. Yrityksemme kasvaa tasaisesti, joten sinulla on mahdollisuus kasvaa sen mukana ja vastata halutessasi tulevaisuudessa esimerkiksi työnjohdollisista tehtävistä muun työn ohessa.

Olemme erikoistuneet vanhojen arvoasuntojen remontteihin ydinkeskustassa sekä erikoislaatoituksiin, mutta teemme laaja-alaisesti muitakin rakennustöitä. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaaksemme teemme lähes poikkeuksetta projektiemme kaikki työvaiheet itse. Näin myös työmme säilyy monipuolisena ja tietotaitomme kehittyy jatkuvasti jokaisella osa-alueella. Asiakkaamme luottavat meihin ja ammattitaitoomme sekä aina ensiluokkaiseen viimeistelyyn. Teemme työtä suurella ammattiylpeydellä ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Soveltuva koulutus ja ennen kaikkea työkokemus alalta luetaan eduksi. Työ vaatii sujuvan suomenkielen puhe- ja kirjoitustaidon, ruotsinkielen osaaminen luetaan eduksi. Liikumme työmaille autoilla ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan myös eduksi.

Mikäli sinulla heräsi kiinnostus paikkojamme kohtaan, niin laitathan meille avoimen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen info@ricmac.fi. Myös alihankkijana toimiminen on mahdollista yksityisyrittäjille.

Lisätietoja antaa
Rickard Carlsson
050 540 4010

Scroll to Top