TERVETULOA ASIAKKAAKSEMME

Teemme sen kuin tekisimme itsellemme

Ricke hymyilee Ricmac Rakennusliike

Ricmac on 2014 perustettu sipoolainen rakennusliike, joka on erikoistunut arvoasuntojen remontteihin pääkaupunkiseudulla. Olemme rakennusliike joka ottaa aktiivisesti selvää uusimmista tekniikoista, määräyksistä ja tuotteista. Meillä on vahva ammattiylpeys ja teemme työmme aina niin, että voimme ylpeinä seistä lopputuloksen takana. Käymme asiakkaan kanssa läpi heidän haastavimmatkin toiveet ja toteutamme ne sovitusti. Me rakastamme haasteita.

Meillä viihdytään töissä ja palkkalistoillamme on rakennusalan rautaisia ammattilaisia. Olemme tinkimättömiä työnlaadussa ja toteutuksessa. Haluamme että toteuttamamme remontit kestävät arjessanne ja kunnioittavat kohdetta sekä ovat hyviä niin ihmiselle kuin ympäristöllekin.

Näistä asioista Ricmac on tunnettu

Osaaja joka työvaiheeseen

Meiltä löytyy ammattilainen jokaiseen työvaiheeseen ja yhteistyöverkostoomme on valikoitunut alan parhaat tekijät. Toteutamme projektisi kaikki työvaiheet purkutöistä loppusiivoukseen. Olemalla mukana kaikissa työvaihessa varmistamme hyvän tiedonkulun ja projektin joustavan etenemisen.

Kokemus vaativista kohteista

Osaamme niin perinnerakentamisessa käytetyt työmenetelmät, kuin viimeisimpien nykyaikaisten materiaalien käytön ja tekniset ratkaisut.

Hallitsemme niin 1800-luvun kerrostalojen rakenteet, kuin nykyaikaisen CLT-talon rakennustekniikat. Olemme kuin kotonamme ydinkeskustan Jugend-taloissa, tiedämme miten remontit hoidetaan naapurisopu säilyttäen ja hyvässä yhteistyössä taloyhtiönne kanssa.

Projektijohto ammattilaisen käsissä

Projektijohto ja työnjohto on vahvuutemme, joka kuuluu jokaiseen projektiimme. Pyrimme kartoittamaan projektin mahdollisimman hyvin ja ennakoimaan mahdolliset haasteet asiakkaan ja suunnittelijoiden kanssa jo ennen projektin aloitusta. Laaja tietotaitomme on avain onnistuneeseen projektiin.
Ricke ja rakennusmestari

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset

Millaisia remontteja teette?
Ricmac tekee kaiken kokoisia remontteja ja saneerauksia. Rakennamme myös uudiskohteita. Teemme niin yksityisasuntoja, kesäasuntoja kuin erilaisia toimistotiloja ja liikehuoneistoja. Tyypillisin kohteemme on perusteellinen asuntosaneeraus Helsingissä, joka toteutetaan 2–6 kuukaudessa.

Remontin kesto riippuu aina sen laajuudesta. Huoneiston täysremontti kestää keskimäärin 2–6 kuukautta. Hyvillä suunnitelmilla ja nykyaikaisillä tuotteilla työt voidaan tehdä tehokkaasti. Mitä valmiimmat suunnitelmat ovat ennen aloitusta, sitä sujuvammin työt voidaan suorittaa.

Urakkatyö vaatii aina tarkemmat suunnitelmat ja hyvän ymmärryksen suoritettavasta työstä niin tilaajan kuin urakoitsijan puolesta. Urakkatyö on hyvä vaihtoehto silloin kun kokonaisuus on selkeä, eikä muutoksia ole odotettavissa. Tuntityö antaa molemminpuolista joustoa silloin kuin remontoitavan kohteen rakenteiden kunto, tulevat rakenteet ja ratkaisut tai kaikki työvaiheet eivät vielä ole tiedossa. Tuntityö on usein joustavampi tapa tehdä huoneistosaneerauksia, mutta vaatii hyvää yhteistyötä ja aktiivista kustannusten seurantaa.

Ricmac toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja itäisellä Uudellamaalla eli noin tunnin ajomatkan sisällä Sipoosta.

Ricmacin palveluihin kuuluu aina kohteen työnjohto vähintään omien töidemme osalta. Usein projektin johtoon kuuluu myös muiden tarvittavien työvaiheiden ja tarkastusten sovittaminen työmaan aikatauluun. Työnjohtaja koordinoi ja suunnittelee työvaiheet sekä toimii yhteyshenkilönä tilaajalle sekä kolmansille osapuolille. Työnjohtaja vastaa töiden aikataulusta ja käytettävistä menetelmistä.

Yrittäjät Ricmacin takana

Rickard Carlsson
rickard(at)ricmac.fi
+358 50 540 4010

Marcus Pihlflyckt
marcus(at)ricmac.fi
+358 400 658 866

Juuso Rajasvuo
juuso(at)ricmac.fi
+358 50 532 7747

RicMac Oy Ab
Boxvägen 753
01190 Box
Y-tunnus:2618294-9

Scroll to Top